Duális képzés a Zolend Kft-nélA duális képzés a gyakorlatorientált szakemberképzés legmagasabb szintű formája, amely a felsőoktatási intézmények és az ipari vállalatok szoros együttműködésén alapszik.

Ebben a képzési formában a felvételt nyert hallgató az egyetemi képzéssel párhuzamosan kezdi meg a gyakorlati oktatást is, így a képzés befejezésekor, a meglévő üzemi tapasztalatokkal, munkavállalói készségekkel kerülhet ki a hallgató a munkaerőpiacra.

A Zolend Kft 2016 szeptemberétől kezdte meg együttműködését a Debreceni Egyetem Természettudományi és Technológiai karával, így Vállalatunk lehetőséget biztosít a Biomérnöki szakon tanuló hallgatók számára felsőfokú duális képzési programban való részvételre.

A diploma megszerzését követően a gyakorlati szaktudás és fejlődési lehetőség mellett a Zolend Kft-nél akár álláslehetőségre is szert tehet az a hallgató, aki a duális képzési programunkat sikeresen teljesíti!

A jelentkezés folyamata:

  • A központi felvételi eljárásban jelentkezned kell a választott szakra és el kell érned a bejutáshoz szükséges pontszámot,
  • A Zolend Kft.-hez egy rövid önéletrajz és motivációs levél benyújtásával jelentkezhetsz, melyet a zolend@zolend.hu e-mail címre küldheted.
  • A duális programban akkor nyersz felvételt, ha mind a vállalati, mind pedig az egyetemi felvételin megfeleltél.


További részletekkel kapcsolatban az alábbi elérhetőségeken érdeklődhetsz:
Sólyomné Pápai Ágnes
E-mail: zolend@zolend.hu
A duális képzésről a www.dualisdiploma.hu oldalon olvashatsz.


© 2015 Zolend Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. Minden jog fenntartva